Opleidingen om RB te worden

RB Academy
Als je bent afgestudeerd, willen wij je helpen om de kloof te overbruggen van de studiebanken naar de werkende praktijk. Die stap schijnt best lastig te zijn. Speciaal hiervoor is er de RB Academy. Niet alleen word je helemaal klaargestoomd om in de praktijk aan de slag te gaan, je hebt na afloop ook nog eens de RB-titel op zak. Het kwaliteitskeurmerk voor de belastingadviseur! Met die titel achter je naam heb je zo een baan als adviseur voor het mkb. Meer weten? Klik hier.

RB College
Heb je geen fiscaal diploma op zak, maar wil je eigenlijk wel richting het fiscale speelveld? Misschien is RB College dan wat voor jou. Het is de voorloper op de RB Academy. Waar die studenten klaarstoomt voor de praktijk, legt het RB College de fiscale theoretische basis. Deze opleiding bereidt je voor op het beroep van belastingadviseur. Meer weten? Klik hier.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.