Een RB maakt meer mee

Word Register Belastingadviseur

Alles over het beroep en de opleiding tot Register Belastingadviseur

Als Register Belastingadviseur geef je particulieren en mkb-bedrijven fiscaal advies. Je weet dus alles van belastingwetgeving. Maar omdat bijna alles wat een bedrijf doet fiscale gevolgen heeft, gaat je kennis veel dieper. Als RB is je werk net zo divers als je klantenpakket. De ene dag adviseer je een winkelier over zijn administratie, de andere dag bespaar je een bedrijf tonnen met een slim plan.

RB cases, de praktijkvoorbeelden

Een bedrijf overdragen is ingewikkeld. De belangen zijn groot en je hebt te maken met heel wat fiscale regels. Als RB help je mkb’ers om de overdracht succesvol en duurzaam te laten verlopen. Met jouw kennis van de belastingwetgeving weet je de wensen van je klant te vertalen in een sluitend plan. Je werk is zo divers als je klantenpakket. De ene dag adviseer je een winkelier over zijn administratie, de andere dag sta je in de boardroom van een groot bedrijf of in een kas vol rozen.

Hoe word ik RB?

Bekijk de diverse opleidingsmogelijkheden om RB te worden.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.