Een RB maakt meer mee

Word Register Belastingadviseur

Alles over het beroep en de opleiding tot Register Belastingadviseur

Als Register Belastingadviseur geef je particulieren en mkb-bedrijven fiscaal advies. Je weet dus alles van belastingwetgeving. Maar omdat bijna alles wat een bedrijf doet fiscale gevolgen heeft, gaat je kennis veel dieper. Als RB is je werk net zo divers als je klantenpakket. De ene dag adviseer je een winkelier over zijn administratie, de andere dag bespaar je een bedrijf tonnen met een slim plan.

RB cases, de praktijkvoorbeelden

Een bedrijf overdragen is ingewikkeld. De belangen zijn groot en je hebt te maken met heel wat fiscale regels. Als RB help je mkb’ers om de overdracht succesvol en duurzaam te laten verlopen. Met jouw kennis van de belastingwetgeving weet je de wensen van je klant te vertalen in een sluitend plan. Je werk is zo divers als je klantenpakket. De ene dag adviseer je een winkelier over zijn administratie, de andere dag sta je in de boardroom van een groot bedrijf of in een kas vol rozen.

RB Worden magazine 2018

RB Worden magazine 2018

"Mag ik met mijn lease-auto een gratis camera ophalen?" en "Ik heb net op de zaak een horloge van € 200 gekocht dat nu al € 8.500 waard is. Hoe verwerk ik dat in de financiën?" Zomaar wat vragen van mkb-ondernemers. Wie dacht dat het mkb saai is? Echt niet! Vol trots presenteren wij het allereerste RB Worden magazine. Het magazine waarin je alles leest over de wereld van de Register Belastingadviseur. Over bijvoorbeeld de toekomst van het vak. En weet jij al of je wilt werken voor een groot of klein kantoor? Wij hebben ervaringsdeskundigen aan het woord. Ook voelen we een ervaren RB aan de tand en komt er een tweetal young profs aan het woord. Werken als RB in de mkb-adviespraktijk is leuk, heel leuk. Lees het hier! 

Hoe word ik RB?

Bekijk de diverse opleidingsmogelijkheden om RB te worden.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.