Veel waardering voor aanpak Belastingdienst in coronacrisis

27 maart 2020

Veel waardering voor aanpak Belastingdienst in coronacrisis media

Bij het Register Belastingadviseurs schrijven we met enige regelmaat kritisch over het handelen van de Belastingdienst. Deze keer zet ik de Belastingdienst echter in het zonnetje. Waarom? Eerder deze week ben ik gebeld door het accountteam van de Belastingdienst. Zij waren namelijk benieuwd hoe het onze eigen organisatie, Bloemsma+Faassen, vergaat zo midden in de coronacrisis. Zijn wij in staat om onze dienstverlening richting klanten en de Belastingdienst op peil te houden, waar lopen we zoal tegenaan én waar kan de Belastingdienst eventueel hulp bieden? Een gesprek van mens tot mens. Inmiddels heb ik begrepen dat diverse andere collega's in Nederland ook een dergelijk telefoontje hebben gehad. Wat mij betreft een prachtig en menselijk gebaar van de Belastingdienst. Een gebaar dat het verdient breed te worden gedeeld. Dat ik in dit laatste niet alleen sta, blijkt wel uit het feit dat mijn post op LinkedIn hierover ruim 300 likes heeft, meer dan 25 keer gedeeld is én bijna 19.000 keer (!) is bekeken. Oók door medewerkers van de Belastingdienst. Een klasse actie, Belastingdienst! 

mr. drs. W.K.M. (Willem) Faassen RB
Bestuurslid van het Register BelastingadviseursSchrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.