Register Belastingadviseurs en Licent Academy werken samen aan Tax Talks Works

24 februari 2015

Register Belastingadviseurs (RB) en Licent Academy zijn een samenwerking aangegaan om een geheel nieuwe serie online videoprogramma’s te maken, speciaal gericht op de praktijk van de mkb-adviseur. De eerste uitzending staat gepland voor 31 maart 2015.

Praktijkgericht
Tax Talks Works is een online videoprogramma waarin een aantal actuele fiscale onderwerpen wordt besproken. De inhoud is helemaal gericht op de praktijk van de mkb-adviseur. Dit uit zich zowel in de onderwerpen als in de gesprekken, die draaien om de toepassing van de regels en de jurisprudentie in de praktijk. Bureau Vaktechniek van het RB is nauw betrokken bij de samenstelling van het programma en levert sprekers en onderwerpen aan bij het redactieteam van Licent Academy, dat eindverantwoordelijk is voor de programmering.

Samenwerking
Licent Academy biedt, samen met online videoproducent Quadia, sinds 2014 al Tax Talks Academy; vergelijkbaar qua programma echter meer academisch van aard. Het op innovatieve wijze ondersteunen van een grote groep Register Belastingadviseurs, voornamelijk werkzaam binnen het mkb, was voor beide partijen reden om de handen ineen te slaan.
Het Register Belastingadviseurs is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen vertegenwoordigt van ruim 7.500 aangesloten leden, vooral werkzaam voor het mkb. Het RB biedt zijn leden de mogelijkheid om twee uitzendingen gratis te kijken, waarna men een aanbod ontvangt om (met een aantrekkelijke ledenkorting) een abonnement af te sluiten.

Kijk voor de voorlopige programmering van Tax Talks Works op www.taxtalks.nl/programmering. Alle uitzendingen zijn zowel live als on demand te bekijken, op elk apparaat met internetverbinding.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.