Aanpassing reglement Permanente Educatie

9 april 2015

In verband met een steeds groter en kwalitatief beter aanbod van PE-cursussen via e-learning en een toenemend gebruik hiervan door RB-leden heeft het bestuur besloten om het Reglement Permanente Educatie per direct aan te passen. In artikel 4.2 is het maximale aantal te behalen PE-punten via e-learning verhoogd van 10 per jaar naar maximaal 20 PE-punten per jaar.
Tevens zijn enkele wijzigingen doorgevoerd ter verduidelijking van de regels. Artikel 2 is uitgebreid met lid 6 om te beschrijven dat een RB-lid in hetzelfde kalenderjaar voor het deelnemen aan een identieke bijeenkomst van dezelfde aanbieder geen PE-punten ontvangt. In artikel 4.3 is de term fiscalist nader gedefinieerd.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.