Alle cursussen en bijeenkomsten tot 1 juni geannuleerd

25 maart 2020

Afgelopen maandag kondigde de overheid aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het coronavirus aan. Als gevolg hiervan moeten wij helaas nog meer cursussen gaan annuleren. Waar de cursussen tot en met 6 april al waren afgelast, worden ook de cursussen die tussen 6 april en 1 juni ingepland stonden, geschrapt.

Wat betekent dit voor je aanmelding?
Deelnemers die zich hebben ingeschreven voor een cursus tussen 6 april en 1 juni, ontvangen een persoonlijk bericht over de annulering en (mocht er al gefactureerd zijn) de creditering. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

Alternatieven
Het is een lange periode waarin je geen fysieke bijeenkomst kunt volgen en kennis moeilijker te vergaren is. Wij zijn dan ook op zoek naar oplossingen om in de komende periode meer cursussen in digitale vorm te kunnen aanbieden. Zodra hier meer over bekend is, informeren we je verder.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan contact op via pe@rb.nl.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.