Als ondernemer gebruik maken van de noodmaatregelen? Vraag het je RB!

18 maart 2020

Het coronavirus houdt het land in zijn greep en de gevolgen voor de economie zijn enorm. Gisteren kondigde de regering een uitgebreid pakket aan noodmaatregelen aan die ondernemers moeten helpen het hoofd boven water te houden. Weten wat die maatregelen precies voor jou als ondernemer betekenen? Jouw RB kan je helpen!

Als vakvereniging voor Register Belastingadviseurs volgen wij de nieuwsgeving over de noodmaatregelen op de voet. We informeren onze leden vrijwel dagelijks over de laatste stand van zaken en wat dit voor mkb-ondernemers betekent. Daarvoor staan we in nauw contact met de Belastingdienst. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw RB je van passend en actueel advies kan voorzien als het gaat om het gebruik maken van de noodmaatregelen.

Meer weten? Op onze speciale themapagina vind je alle actuele informatie over het noodmaatregelenpakket op een rijtje. Zo vind je een lijst met links naar betrouwbare en relevante overheidspagina’s. Ook hebben wij hier een gratis model beschikbaar gesteld voor het verzoek om bijzonder uitstel tot betaling. De pagina wordt regelmatig geüpdatet.

RB?
RB staat voor Register Belastingadviseur. Het is een keurmerk dat staat voor kwalitatief hoogwaardig en praktijkgericht fiscaal advies. Staat er RB achter de naam? Dan weet je dat je een sterke en betrouwbare adviseur te pakken hebt. Ook voor advies over noodmaatregelen in de coronacrisis.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.