Eerste test met aanbieden colleges via webinar geslaagd

17 maart 2020

Gisterenavond heeft voor het eerst in de geschiedenis van het Register Belastingadviseurs een college van RB Opleidingen volledig online plaatsgevonden. In verband met het Coronavirus kunnen de fysieke bijeenkomsten tot en met 6 april niet doorgaan.

De studenten van RB College Utrecht hoefden gisteren niet naar de normale leslocatie af te reizen om hun college Inkomstenbelasting Winst I te volgen. Docent Robert Jan Roerink zat klaar achter zijn computer en heeft een verkorte versie van zijn college online kunnen aanbieden. De medewerkers van RB Opleidingen hebben afgelopen weekend samen met de docenten hun uiterste best gedaan om dit binnen afzienbare tijd voor elkaar te krijgen. We zijn dan ook enorm blij en trots dat dit is gelukt!

We doen ons best om colleges tot 6 april zoveel mogelijk via webinars aan te bieden. Daar waar dit niet mogelijk is, ontvangen studenten hierover bericht via de online leeromgeving.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.