Het Register nr. 6: Boksen met de boxen

18 december 2019

De directeur-grootdeelaanhouder (dga) wordt in deze jaren geconfronteerd met meerdere wetswijzigingen met belangrijke effecten op zijn fiscale en financiële positie. Sommige wijzigingen zijn voordelig, maar de meeste leiden tot een verzwaring van de belastingdruk. Elke Register Belastingadviseur doet er daarom verstandig aan de dga’s in zijn of haar klantenpakket uit te nodigen voor een goed (advies)gesprek. Gespreksstof voldoende: lekker boksen met de boxen! In Het Register nr. 2019/06 leest u er meer over. Verder schrijft Eelco van der Enden over het goedkoopste middel tegen fraude en belastingontwijking, bespreekt het Bureau Vaktechniek van onze vereniging het Pakket Belastingplan 2020 en wordt u gewezen op mogelijke aftrek voor specifieke zorgkosten. Daarnaast bevat deze uitgave weer een overzicht van de belangrijkste jurisprudentie en een actueel wetgevingsoverzicht.

Online- en tabletversie
Mocht u lid zijn, dan ontvangt u Het Register nr. 6 op donderdag 19 december 2019 per post. Dit nummer is ook als interactieve versie beschikbaar voor mobiel gebruik (telefoon en tablet). Deze versie bevat onder meer links naar de bronnen in de vaktechnische en andere artikelen, en naar relevante informatie op RB-plaza. Eerdere uitgaven van Het Register vindt u op de website van het RB.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.