Bereik nog in 2019 fiscaal voordeel

21 november 2019

Wat kunt u nog doen om 2019 fiscaal optimaal uit te luiden? Is het verstandig om nog in 2019 te investeren, of deze investeringen juist uit te stellen? Welke aftrekposten zijn relevant? Wilt u in 2019 nog een schenking doen aan uw kinderen of kleinkinderen? Heeft u vragen over een eigen woning en wat dit fiscaal voor u betekent? Het Register Belastingadviseurs stelt de RB Eindejaarstips 2019 beschikbaar. Het document geeft fiscale handvatten om nog in 2019 (fiscale) voordelen te bereiken.

Wat betekenen al die tips nu voor u? De RB bij u in de buurt kan u een persoonlijk advies verstrekken, gebaseerd op uw situatie. Samen geeft u 2019 zo een voordelig einde.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.