Nieuw strategisch plan voor het RB

10 juli 2019

De ontwikkelingen in de wereld om ons heen zorgen ervoor dat onze rol als vereniging fundamenteel verandert. Technologische, sociaal-maatschappelijke en fiscale ontwikkelingen brengen allemaal de nodige dilemma’s met zich mee die van invloed zijn op onze kerntaken als belangenbehartiging, kwaliteitsontwikkeling en individuele dienstverlening. De genoemde ontwikkelingen hebben vanzelfsprekend ook impact op het werk van de belastingadviseur. Daarom ondersteunen wij onze adviseurs bij de dilemma’s waar zij in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgen.

De wereld verandert… en ons vak dus ook
Wij hebben dit vastgelegd in ons nieuwe strategisch plan 2019|2022. De afgelopen maanden is hier volop aan gewerkt en hebben we leden gevraagd om met ons mee te denken wat zij belangrijk vinden voor de vereniging. Tijdens de Algemene Ledenvergadering is het definitieve strategisch plan gepresenteerd en door de aanwezige leden goedgekeurd. Een mooi resultaat waarmee we als vereniging verder kunnen bouwen om de kwaliteit van ons beroep verder te verhogen. Want: De RB. Daar begint elk fiscaal antwoord mee.

> Strategisch plan 2019|2022  

> Video Een nieuw strategisch plan voor het RB 

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.