Het Register Belastingadviseurs verhuist naar Den Haag

21 maart 2019

Per 1 januari 2020 is het bureau van het RB gevestigd in Den Haag. Deze beweging wordt gemaakt om de belangen van onze leden nog beter te behartigen. Het RB wil zich nadrukkelijker profileren en ontwikkelen als een belangen- en netwerkorganisatie, gericht op de voor ons relevante politiek-bestuurlijke omgeving van ministeries, Tweede Kamer en andere branche-, beroeps en ondernemersorganisaties. Dit vraagt om aanwezigheid van het bureau in Den Haag, letterlijk dicht op onze stakeholders.

Het besluit tot verhuizing is door het bestuur genomen. Het inhoudelijk fundament daarvoor wordt gevormd door de fiscale, technologische en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen en de directe invloed daarvan op de belastingadviseur in het mkb. Deze zijn beschreven in het concept strategisch plan 2019-2022. Onderdeel van dit plan vormt de transitie van het RB naar een vereniging waarbij de focus ligt op de sector, de markt en de samenleving. De leden hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering in januari 2019 ingestemd met de gewijzigde koers van de vereniging. Meer dan ooit komt de behartiging van de belangen van de leden centraal te staan.  

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.