Het Register nr. 1: Nieuwjaarsbijeenkomst 2019: Een goed begin is het halve werk

20 februari 2019

Een gezellige bijeenkomst die tevens leerzaam is. Zo stond het in de uitnodiging voor de nieuwjaarsbijeenkomst 2019 van het Register Belastingadviseurs. En gezellig was het, daar in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. En ook leerzaam! Een keur aan gerenommeerde sprekers, een opperbeste spreekstalmeester en een onderwerp - Tijd voor Arbeid - waarmee de organisatie midden in de roos schoot, mede dankzij Deliveroo. En dan niet omdat deze maaltijdbezorger ook maar iets met de catering van die dag te maken had. In Het Register nr. 2019/01 leest u er meer over. Verder vindt u een interview met ONL-voorzitter Hans Biesheuvel over duidelijkheid en continuïteit, een artikel over deelnemen in een vof of maatschap en de aansprakelijkheid voor rijksbelastingen en leest u meer over aanmerkelijk belang en overlijden. Daarnaast bevat deze uitgave weer een overzicht van de belangrijkste jurisprudentie en een actueel wetgevingsoverzicht.

Online- en tabletversie
Mocht u lid zijn, dan ontvangt u Het Register nr. 1 op donderdag 21 februari 2019 per post. Dit nummer is ook als interactieve versie beschikbaar voor mobiel gebruik (telefoon en tablet). Deze versie bevat onder meer links naar de bronnen in de vaktechnische en andere artikelen, en naar relevante informatie op RB-plaza. Eerdere uitgaven van Het Register vindt u op de website van het RB.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.