Het Register nr. 6: Brexit: prepare for the worst, hope for the best

19 december 2018

Bij het afsluiten van dit artikel – 14 november 2018 – was bekend dat er een deal was gesloten tussen het Verenigd Koninkrijk en de EU. Of die deal ook politiek gezien haalbaar is, was nog niet duidelijk. Ook over de details van de deal tasten we nog in het duister. Zo wordt geschreven dat de Britten langer in de douane-unie kunnen blijven, maar wat betekent dat nu in de praktijk? Kortom, we weten nog steeds niet hoe de deal tussen de VK en de EU er precies uit komt te zien. Maar ondanks alle onzekerheid en het feit dat niet alle details bekend zijn, kan het bedrijfsleven wel al aan de slag en ook al een groot aantal maatregelen nemen. In Het Register nr. 2018/6 leest u er meer over. Verder vindt u een uitgebreid verslag over het afgelopen RB Jongerencongres 2018, een artikel vanuit de VHMF-voormannen over de forfaitering van bedrijfskosten en afschaffen van aanslagen en kunt u meer lezen over een onrechtmatige daad in stelling tegen de belastingadviseur. Daarnaast bevat deze uitgave weer een overzicht van de belangrijkste jurisprudentie en een actueel wetgevingsoverzicht.

Online- en tabletversie
Mocht u lid zijn, dan ontvangt u Het Register nr. 6 op donderdag 20 december 2018 per post. Dit nummer is ook als interactieve versie beschikbaar voor mobiel gebruik (telefoon en tablet). Deze versie bevat onder meer links naar de bronnen in de vaktechnische en andere artikelen, en naar relevante informatie op RB-plaza. Eerdere uitgaven van Het Register vindt u op de website van het RB.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.