‘Beste ondernemer’

7 november 2018

Als ondernemer in het mkb krijgt u elke dag te maken met nieuwe uitdagingen. Zowel binnen uw vakgebied als ook fiscaal. Vraagstukken die met regelmaat veranderen door aanpassingen binnen de organisatie of door externe factoren als de politiek. Maar natuurlijk ook door eigen ambities, veelal om te willen groeien.

Met een RB als vertrouwde partner aan uw zijde weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt en dat uw zaken op fiscaal gebied correct geregeld zijn. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst. Hij wijst u de weg en vertaalt ingewikkelde vraagstukken naar gewonemensentaal, zodat u zich kunt richten op wat u het liefst doet: ondernemen.

Om te laten zien wat een RB voor u kan betekenen, zijn we een campagne gestart. Deze campagne is opgebouwd rondom vragen van echte ondernemers. Drie ondernemers vertellen met passie over hun onderneming. Over hun uitdagingen en ambities maar ook over de fiscale vragen die voor hen spelen. “Wat betekenen nieuwe fiscale ontwikkelingen voor jouw onderneming? Hoe blijf jij op de hoogte van veranderende eisen op fiscaal gebied? Aan wie vertrouw jij je fiscale belangen toe?

Via social media worden de ondernemersverhalen en ondernemersvraagstukken verspreid. Daarnaast wordt het verhaal van Michael Schook (chef-kok en mede-eigenaar van restaurant Héroine) ook verteld in een radiocommercial.

Op de website rbvoorondernemers.nl zijn de verhalen te zien. Ook vindt u hier een aantal veelgestelde vragen aan een RB. Wilt u advies van een RB? Maak dan gebruik van de zoekmodule en vind uw RB.

De RB. Daar begint elk fiscaal antwoord mee

> beluister de commercial

> bekijk het verhaal van restaurant Héroine

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.