Model algemene voorwaarden gewijzigd

12 juli 2018

Het Register Belastingadviseurs stelt een model algemene voorwaarden ter beschikking aan de leden. De algemene voorwaarden zijn gewijzigd waarmee de oude voorwaarden zijn komen te vervallen. In de nieuwe algemene voorwaarden ligt nu duidelijker en concreter vast dan in de vorige versie, hoe wordt omgegaan met uw persoonsgegevens, die van uw eventuele medewerker(s) en/of klanten. Vanzelfsprekend vindt u hierin ook terug hoe uw gegevens worden beschermd. Andere wijzigingen zien op de mogelijkheden van elektronische communicatie. Daarnaast is in het kader van de leesbaarheid een aantal tekstuele wijzigingen aangebracht.

De nieuwe algemene voorwaarden zijn op 10 juli 2018 gedeponeerd bij Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht, onder nummer 159/2018.

Leden kunnen overigens andere (eigen) voorwaarden hanteren.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.