Shift happens: let's grow

Meld je direct aan

RB Jongerencongres 2018

Kom op donderdag 15 november 2018 naar de derde editie van het RB Jongerencongres. Het congres is exclusief en gratis voor Jong RB-leden en studenten (hbo/wo) Fiscaal Recht & Fiscale Economie. Dit jaar hebben we toplocatie EVE in Tilburg tot onze beschikking, vlakbij centraal station.

Het congresthema is ‘Shift happens, let’s grow!’. Hoe verander je mee met een veranderende wereld. Inspirerende sprekers zullen zich, ieder op geheel eigen wijze, over het thema buigen. De focus ligt op fiscale verdieping, maar ook vaardigheden komen aan bod.

Een divers en interactief programma

Het RB Jongerencongres gaat dit jaar over de veranderingen in het speelveld van bedrijven en organisaties. De ontwikkelingen bieden enorme kansen, maar kunnen even grote bedreigingen met zich meebrengen. Verander jij mee? Laat je informeren en inspireren door onze topsprekers.

Onder leiding van dagvoorzitter Ruud Veltenaar delen de sprekers hun visie. Zo vertelt Mascha Hoogeveen over Bedrijfsopvolging bij familiebedrijven. Daarna gaat Deniece von Harras in op de invloed van social media op het beroep van de belastingadviseur en vertelt ze je meer over personal branding.

Na de pauze vertelt Peter Essers je meer over het globaal evenwicht. En hierna eindigt Rob Bindels met nuttige tips voor de netwerkborrel, waarna je deze tijdens de borrel en het informeel diner kunt uitproberen.

Werkgeverslunch (exclusief voor studenten)

Het congres start met een werkgeverslunch speciaal voor studenten en werkgevers. Tijdens drie gangen krijg je alle gelegenheid om potentiële werkgevers of stagebedrijven te ontmoeten. Je kunt alles vragen over werken in de mkb-adviespraktijk, want wat maakt dit nou zo leuk? Hoe ziet een dag eruit van een RB? Wat is de cultuur binnen een bedrijf? Kortom pak deze kans om al je vragen te stellen, wie weet leg jij contacten voor de toekomst. De plekken voor de werkgeverslunch zijn beperkt dus meld je op tijd aan.

Lancering Tax-jobs.nl

Aansluitend op de werkgeverslunch vindt de lancering van Tax-jobs.nl plaats. Dit is dé online fiscale vacaturebank voor stages en startersfuncties in het mkb. De lancering gaat uiteraard niet onopgemerkt voorbij, we gaan er een feestelijk moment van maken. Met onder andere de mogelijkheid om een Ipad te winnen. Hoe? Door ter plekke een profiel aan te maken op Tax-jobs.nl.

Kortom het RB Jongerencongres is een fiscaal evenement dat je niet mag missen! Zorg dat je erbij bent, meld je vandaag nog aan!

Highlights

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.