Register Belastingadviseurs verhuist naar Den Haag

Op 20 december trekken we de deur in Culemborg voor de laatste keer achter ons dicht en worden de laatste dozen naar het WTC in Den Haag verhuisd. Vanaf dan is het kantoor twee weken dicht, om alles in het nieuwe pand op orde te krijgen, om vervolgens op 6 januari met een hoop nieuwe collega’s weer te beginnen.

Midden in het fiscale speelveld 
De uitdagingen waarmee de belastingadviseur van de toekomst te maken krijgt, zijn het kompas voor de koers van de vereniging. We ondersteunen de leden in hun beroepsontwikkeling en behartigen hun belangen. Maar we willen daar op een nieuwe manier invulling aan geven. Door proactief in te spelen op een snel veranderende omgeving en voorop te lopen vanuit een sterke autoriteitspositie, helpen we onze leden een sterke, duurzame ontwikkeling te realiseren. Wat uiteraard een positieve weerslag heeft op de kwaliteit op het beroep. Dit vraagt om een daadkrachtige, professionele vereniging: de vereniging 3.0. En daar gaan we vanaf januari aan bouwen met alle nieuwe collega’s.

De nieuwe proactieve strategie voeren we samen met onze stakeholders uit. Een intensieve samenwerking is gemakkelijker wanneer we dichter bij die stakeholders zitten, midden in het fiscale speelveld. En dat resulteert in de verhuizing naar Den Haag.  

Waar vind je ons vanaf januari 2020?

World Trade Center Den Haag
Prinses Beatrixlaan 544
2595 BM Den Haag
Toren C, verdieping 9

T (088) 010 77 77
E info@rb.nl

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.