Disclaimer

Register Belastingadviseurs (RB) heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom besteden wij alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op de website www.rb.nl en RB-plaza. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website en de elektronische diensten die wij aanbieden.

RB.nl en RB-plaza

Aan de informatie op de website van het RB (rb.nl), RB-plaza en alle aanverwante sites kunnen geen rechten worden ontleend. We kunnen niet garanderen dat de online diensten van het RB foutloos werken en continu toegankelijk zijn. We zijn niet aansprakelijk voor schade door onjuiste of onvolledige informatie vermeld op www.rb.nl of RB-plaza, of schade door storingen. Dit geldt ook voor andere door ons elektronisch aangeboden diensten. Ook aanvaarden we geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites die niet door het RB worden onderhouden. Bijvoorbeeld websites waar het RB naar toe linkt, of websites die verwijzen naar RB-plaza en www.rb.nl.

Informatie wijzigen

Het RB behoudt zich het recht voor om de informatie op www.rb.nl en RB-plaza te wijzigen. We geven geen garantie dat e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.