Copyright

De websites www.rb.nl, www.rb-plaza.nl, www.rbopleidingen.nl en alle bijbehorende pagina's zijn eigendom van het Register Belastingadviseurs. Al het materiaal op deze websites valt onder het copyright.

Indien u gebruikt wenst te maken van enig materiaal van de website www.rb.nl, www.rb-plaza.nl, www.rbopleidingen.nl of onderliggende pagina's - e.g. teksten, documenten, afbeeldingen, video's of codes - in materiaal van derden (zoals externe websites), dient u schriftelijk toestemming te vragen aan het Register Belastingadviseurs.

Verzoeken tot gebruik van materiaal dat onder het copyright van het Register Belastingadviseurs valt, kunnen gericht worden aan communicatie. U dient bij uw verzoek duidelijk te vermelden welk materiaal u wenst te gebruiken en waar en met welk doel u het wilt plaatsen.

Verzoeken kunnen enkel per mail of per post ingediend worden.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.