Contact

Het Register Belastingadviseurs is op maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur.


Bezoekadres/postadres
WTC Den Haag

Prinses Beatrixlaan 544
2595 BM Den Haag
Toren C, verdieping 9

Register Belastingadviseurs
Tel.: 088 010 77 77


Komt u met de auto?
Er zijn meerdere parkeeropties. De makkelijkste, maar ook duurste optie is de parkeergarage onder het WTC (Navigeer op Prinses Marijkestraat 57, 2595 TL Den Haag).

  • Kosten: € 5 per uur.

Een andere, goedkopere optie is om te parkeren in een zijstraat, namelijk de Louise Henriëttestraat. Deze straat ligt op 2 minuten lopen van de hoofdingang af.

  • Kosten: Maandag tot en met donderdag van 09.00-14.00 uur - € 1,95 per uur. Buiten deze uren is parkeren gratis.


Komt u met het OV?

Het WTC is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. U kunt via Den Haag Centraal of Den Haag Laan van NOI reizen.

  • Vanaf Den Haag Centraal kunt u 10 à 15 minuten lopen, of kiezen voor tramlijn 3 richting Zoetermeer Centrum of tramlijn 4 richting Lansingerland Zoetermeer. U stapt dan uit bij Den Haag Beatrixkwartier, bijna recht voor het WTC.
  • Vanaf Den Haag Laan van Noi kunt u 8 minuten lopen richting het WTC, of kiezen voor tramlijn 3 richting Den Haag Loosduinen of tramlijn 4 richting Den Haag de Uithof. Ook hier weer uitstappen bij Den Haag Beatrixkwartier, bijna recht voor het WTC.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het RB, PE of opleidingen? Wij ontvangen graag uw contactformulier.

Contactformulier

Geef in het contactformulier aan waarover u informatie wilt ontvangen of waarover wij contact met u kunnen opnemen.

Schrijf je in voor de RB nieuwsbrieven

Wil jij het belangrijkste fiscale nieuws in je inbox ontvangen? Of de leukste tips en nieuws over het beroep van belastingadviseur en hoe je dat kunt worden? Schrijf je dan nu in voor de periodieke nieuwsbrief RB voor mkb of RB Worden.

Op zoek naar een cursus om je kennis op peil te houden of een verdiepingsslag te slaan? Ontvang wekelijks ons cursusaanbod in je inbox!

Meld je hieronder dus snel aan voor de nieuwsbrief afgestemd op jouw wensen.